Gratis indretningsforslag og 3D tegning til dit nye køkken

Når du besøger Køkkenlageret Trustrup, står vi naturligvis klar til at skabe løsninger der passer nøjagtigt til dig, din familie og jeres behov. For at vi i fællesskab kan lave en realistisk tegning af jeres nye køkken, bad eller garderobe, er der nogle få vigtige mål vi skal bruge. Her på siden finder i hjælp til at lave en lille skitse.

Skitsen kan med fordel indeholde følgende:

  • Hvor stort er rummet (længde, bredde og højde)?
  • Hvor er døre og vinduer placeret – og hvor store er de?
  • Hvor højt er vindueskarmene placeret over gulvet og hvor brede og dybe er de?

Hvor i rummet er der placeret følgende:

  • Radiatorer
  • Lys – og stikkontakter
  • Vand og afløb
  • Evt. gasinstallation.

En god ide er at ringe og lave en aftale, så i kan være med til at tegne. Den tegning I får med hjem, er realistisk. I kan se møbleringen i perspektiv. I får med andre ord en tegning af JERES køkken, bad, garderobe med hjem! Et perfekt grundlag for at tage en beslutning!

Overvej nettoline hvad enten du ønsker nyt køkken, bad eller garderobe.

Køkkenlagereet Trustrup A/S

Køkkenlageret Trustrup A/s startede forretningen i november 1994, og vores målsætning har altid været at sælge køkken, bad og garderobeløsninger i god kvalitet til konkurrencedygtige priser. I 2020 blev forretningen solgt videre til den lokale Tømrer Michael Hansen, som har ambitioner om at fører disse værdier videre. Ligeledes har det nye team hos Køkkenlageret Trustrup i sinde, at altid holde sig opdateret på de nyeste trends og tendenser.

Vi tror nemlig på, at køkkenet er og bliver det vigtigste rum i hjemmet – fordi det er samlingspunktet for vores liv. Det er her vi mødes uden forstyrrelser og distraktioner i en stresset hverdag. Rummet hvor vi dyrker samværet og nærværet – eller fordyber os i passion og leg. Det er her vi finder rum til livet.

awd