Nettoline forhandler på Djursland

Køkken, bad og garderobe fra Nettoline

Står du og overvejer nyt køkken, bad eller garderobe i dit hjem, kan vi hos Køkkenlageret Trustrup hjælpe med at finde det rette. Vi forhandler bl.a. produkter fra Nettoline, som er en 100 % danskejet køkkenproducent. 

Nettoline startede i 1970’erne

Virksomheden blev etableret i 1970’erne i Aulum, hvor virksomheden startede med at producere og sælge køkkener fra det lokale maskinsnedkeri, under navnet AM-køkkenet. I dag er Nettoline stadig beliggende i Aulum i Midtjylland, hvor der både er hovedkontor og produktion for de godt 50 medarbejdere. Nettoline har cirka 90 forhandlere i Danmark, Norge, Island og Sverige.

Kvalitetskøkkener til en fair pris

Nettolines idégrundlag er, at kunne købe et højkvalitetskøkken til en fair pris, ved en lokal forhandler.

Disse forhandlere, inklusiv os selv, skal være lokalt forankret og derved kende sine kunder godt. Herved sikres der, at et køb af Nettolines produkter, eksempelvis nyt køkken, bad eller garderobe, bliver en unik og positiv oplevelse for vores kunder.      

Køkkenlageret Trustrup hjælper dig

Vi står altid klar til at hjælpe dig. Om det skal være Nettolines produkter eller fra en af vores andre producenter, kan vi finde den bedste løsning for dig. Vi hjælper også kunder, der kommer fra både Randers, Aarhus, Grenaa og Ebeltoft.