Nyt Køkken? – vi har 36 forskellige modeller

Hos køkkenlageret får du nyt køkken til fornuftige penge, samt både en professionel rådgivning og høj kvalitet til lave priser.

Nyt køkken fra Nettoline

Hvis du er på udkig efter nyt køkken, så overvej Nettoline – hvad enten du ønsker at “gøre det selv” eller få en håndværker i huset. Du kan finde et nyt køkken her på hjemmesiden, eller du kan besøge os og få mere inspiration. Kvalitet behøver ikke koste mere…

Vi tilbyder totalløsning inkl. levering og opsætning

Vi glæder os til at præsentere de mange muligheder for dig. Vi ved, hvor svært det kan være at vælge et nyt køkken. Det er en investering, som helst skal holde i mange år. Hos Køkkenlageret Trustrup hjælper vi med den bedste rådgivning, så du får dit drømmekøkken. Har du ikke mod på selv at samle og montere køkkenet, kan vi tilbyde dig en totalløsning inkl. levering og opsætning af vores egne professionelle håndværkere.

Vi hjælper dig gerne

Køkkenlageret Trustrup er beliggende tæt på både Grenaa og Ebeltoft, men vi hjælper naturligvis også kunder, der kommer længere væk fra, bl.a. Randers og Århus området. Hvis du har spørgsmål eller ønsker inspiration, er du velkommen til at ringe på telefon 86 33 40 88 eller kigge forbi vores forretning i Trustrup.

Skal du have nyt badeværelse, garderobe eller bryggers, så hjælper vi dig også.

Produkter

Capri Grøn R

Bæredygtigt køkkenvalg med plads til hele familien.

Et køkken med omtanke for miljøet, produceret af recycled materialer i høj kvalitet.

Det perfekte valg når bæredygtig tankegang skal forenes med et minimum af vedligehold uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et køkkenvalg der giver masser af tid og plads til at rumme hele familien.

Paris Colour Graphite

Kombinationen af farver og materialer sætter sit præg på indretning af boligen. Her er køkkenet indrettet med mørkegrå malede fronter kombineret med åbne reoler i eg.

Der er valgt en massiv bordplade i eg med underlimet stålvask. Legen med farver og materialer har fået dette køkken til at blive en helt naturlig del af det stilrene hjem.

Nice Køkken

Skab moderne romantik med flotte Nice rammelåger i enten hvid eller en af de 6 flotte colour farver. Kombineret med den praktiske laminat bordplade i ege-look og de elegante knopgreb i massiv eg, får du både de klassiske rammelåger låger og det moderne og naturlige elementer med i rummet.

Tirano sort og Tirano natur

Et lækkert køkken med god indretning, som giver mange muligheder. Køkkenet er en drøm med flotte sort/natur kontraster.
Laminatbordpladerne i sort og ege-look er med til at fuldende udtrykket i køkkenet med de elegante kontraster. Laminatbordpladen er et slidstærkt valg til det daglige brug samt nemt at vedligeholde.

Vione Hvid

Et flot og funktionelt køkken hvidt køkken med rette kanter og malet med UV lak.

Optimal indretning med masser af skuffer og skabsplads.

I designet af dette køkken har der været fokus på opbevaringsplads samtidig med at køkkenet skulle forblive lyst og åbent, så rummet ikke kommer til at føles lille.

Laminatbordpladen med træstruktur er med til at give ekstra liv til rummet - og de elegante sorte lædergreb bringer personligheden frem.