Garderobe 2018-12-11T09:57:57+01:00

Garderobeskabe – Bredt sortiment

Hvis du er på udkig efter nye garderobeskabe eller skydedøre, kan vi tilbyde et bredt sortiment fra producenterne Nettoline og KA Interiør A/S.

Uanset om du bor stort eller småt, ved vi, at det er uhyre vigtigt at indrette sig med den største omhu. Vi giver dig en skabsløsning, der dækker hele familiens behov. Vi kender det alle! Bor man f.eks. i en ældre bolig, ved vi, at der ikke er tænkt på garderobeskabe, da huset blev opført. Og i de moderne huse er der enten ikke plads til fodtøj eller ingen steder til kjoler og lange frakker. Alt dette kan vi nemt gøre noget ved takket være producenterne, der i dag leverer skydedørsgarderober, som er tilpasset de individuelle behov.

Skabene tilpasses omgivelserne og ikke omvendt – også i rum med skråvægge. Bag de smukke skabslåger, der går helt fra gulv til loft, har du alverdens muligheder for at gemme af vejen.

Skræddersyet garderobeløsning
Vi leverer en skræddersyet løsning, hvor der er lige netop det antal hylder du har brug for – så meget bøjleplads der skal til eller et skostativ, så skoene ikke ”flyder”.

Professionelle råd og vejledning
Hos Køkkenlageret Trustrup får du professionelle råd og vejledning, så du finder de garderobeskabe, der passer til dit hjem. Vi har tidligere hjulpet kunder fra bl.a. Århus, Randers, Ebeltoft og Grenå. Og dig kan vi helt sikkert også hjælpe. Ring til os på telefon 86 33 40 88 eller kig forbi vores forretning i Trustrup.

Vi kan også hjælpe dig til nyt køkken, bad eller bryggers.

GADEROBE

Indretningsmulighedder

Alt er på rette plads med en skydedørsgarderobe fra Køkkenlageret, og kombinationsmulighedderne er utallige. Skabene er skrædersyet så de passer perfekt til rummet og dig.

Se mere her: KØKKENLAGERETS GALLERI

Inventar som du ønsker

Vi kan levere som du vil have garderoben. Uanset om du vil have hylder, skuffer, bøjlestænger, udstræk eller andet finder vi en løsning der passer til dine behov.

Se mere her: KØKKENLAGERETS GALLERI

Elegant front

En lækker front der kan benyttes i såvel soveværelse som stue uden at stilen bliver kedelig.

Se mere her: KØKKENLAGERETS GALLERI

NYHEDER

Hvid Frame

0688_01_dallas_newsModerne skandinavisk design hvor den silkeglatte overflade er markeret med en udfræst ramme under den heldækkende og
slidstærke folie.

Venezia stone ash og hvid

0688_02_koekken_venezia__newsModerne køkken hvor gråtonet ask er kombineret med mat hvid. Køkkenet er designet med fokus på ubrudte linjer hvor der er to dybe skuffer i stedet for de traditionelle 3 eller 4 rækker af skuffer. Funktionaliteten er fortsat helt i top, da der gemmer sig en indvendig skuffe i den øverste skufferække. Det store arrangement med højskabe, der – ud over fantastisk opbevaringsplads – også rummer integreret køle- og fryseskab.

Paris Grå

0688_05_koekken_newsSatin glat malet låge med Stone ash tilbehør.
Paris serien kan fås i mange forskellige farver både i højglans og matte farver.

Paris Hvid

0688_07_paris_hvid_gul_newsModerne køkken med hvide satinoverflader og store greb her sammensat med en kontrast farve fra Paris-serien

Hvid satin med mørk petroleum højglans

0688_08_bad_newsBadeværelse hvor der er leget med både højglans og matte farver i Paris-serien