Garderobeskabe – Bredt sortiment

Hvis du er på udkig efter nye garderobeskabe eller skydedøre, kan vi tilbyde et bredt sortiment fra bl.a. producenten Nettoline.

Uanset om du bor stort eller småt, ved vi, at det er uhyre vigtigt at indrette sig med den største omhu. Vi giver dig en skabsløsning, der dækker hele familiens behov. Vi kender det alle! Bor man f.eks. i en ældre bolig, ved vi, at der ikke er tænkt på garderobeskabe, da huset blev opført. Og i de moderne huse er der enten ikke plads til fodtøj eller ingen steder til kjoler og lange frakker. Alt dette kan vi nemt gøre noget ved takket være producenterne, der i dag leverer skydedørsgarderober, som er tilpasset de individuelle behov.

Skabene tilpasses omgivelserne og ikke omvendt – også i rum med skråvægge. Bag de smukke skabslåger, der går helt fra gulv til loft, har du alverdens muligheder for at gemme af vejen.

Skræddersyet garderobeløsning

Vi leverer en skræddersyet løsning, hvor der er lige netop det antal hylder du har brug for – så meget bøjleplads der skal til eller et skostativ, så skoene ikke ”flyder”.

Professionelle råd og vejledning

Hos Køkkenlageret Trustrup får du professionelle råd og vejledning, så du finder de garderobeskabe, der passer til dit hjem. Vi har tidligere hjulpet kunder fra bl.a. Århus, Randers, Ebeltoft og Grenå. Og dig kan vi helt sikkert også hjælpe. Ring til os på telefon 86 33 40 88 eller kig forbi vores forretning i Trustrup.

Vi kan også hjælpe dig til nyt køkken, bad eller bryggers.

Produkter

Skydelåger sort struktur

Skydelåger kan bruges til andet end garderoben. Denne flotte løsning i rammeløs sort melamin er elegant integreret på kontoret, så der er nem adgang til mapper og andet udstyr.

Skydelågerne er med indfræste greb og uden rammer, hvilket giver et ensartet udtryk. Den sorte overflade står i flot kontrast til den hvide ramme og passer godt ind på kontoret.

Rammeløse skydelågerne laves kun i melamin - i flere flotte farver.

Skydelåger hvid/spejl - alu ramme

Flot skydedørsvæg i hvid melamin samt spejl med ramme. Spejlene giver en flot effekt i rummet samtidig med at det får rummet til at virke større. De mange spot i loftet giver et godt lys ved både skab og spejl.

Denne elegante løsning vil også virke godt til walk-in løsning, da lågerne kan tilpasses efter dine mål og ønsker.

Skydelågerne kan laves i både melamin, spejl og glas - og der er mulighed for at lime sprosser på lågerne. Sprosserne er ikke limet på fra fabrikken, så du bestemmer helt selv, hvor mange der skal være - og hvor de skal placeres.

Indretning bag skydelåger

Bag de elegante skydelåger er der flere muligheder for indretninger. Vores indretning findes i både 16 og 22 mm.

Der er mulighed for at tilpasse indretningen efter personlige ønsker med både hylder, skuffer og forskellige udtrækssystemer.

Husk at være opmærksom på overlap på lågerne, så der ikke er elementer i skabet, som du ikke kan komme til.

Skydelåger med delt fylding

Elegant skydedørsarrangement med delte fyldninger i hvid højglans og sort glas - her brugt som opbevaring på et teenage-værelse.

Hjulene i bunden er justerbare og med fjedervirkning, så de kan tilpasses til selv skæve gulve. De kører let på gulvskinnen, der er limet fast, så du ikke får upraktiske skruehuller i gulvet.

Denne elegante skydedørsløsning har praktiske udtræksskuffer samt hylder, der giver det bedst mulige overblik over indholdet i skabet.

Alle skydedørsløsninger laves på individuelle mål, så de er tilpasset det enkelte rum.

Garderobe med mat og slidstærk overflade

En Satin garderobe i nordiske, lyse farver og med masser af plads til opbevaring. Mat lys grå Satin i kombination med trægrebet skaber en lys og let stemning i rummet. Bag lågerne findes der et stort udvalg i indretningsløsninger, der kan tilpasses alt efter dine behov og ønsker. Din lokale Nettoline konsulent står klar til at guide og rådgive dig om de forskellige muligheder.

Elegant front

En lækker front der kan benyttes i såvel soveværelse som stue uden at stilen bliver kedelig.