Bryggers til gør det selv folket

…men også til Jer, der foretrækker “rigtige” håndværkere.

Et bryggers kan udstyres med et væld af kombinationer af højskabe, overskabe, underskabe, udtræk og tilbehør – og det kan tilpasses til alle størrelser bryggers.

Læs også omkring vores køkkener, badeværelser og garderober.

Produkter

Venezia hvid

Stilrent bryggers der har det hele - også integreret fryseskab i højskab. Den mørke laminatbordplade er både slidstærk og nem at vedligeholde, og den står flot sammen med den sorte fragranit vask og det flotte Cassøe armatur.

Vaskemaskine og tørretumbler er elegant hævet op på bundskabe med skuffer, så de kommer op i god arbejdshøjde. Bordpladen på den modsatte side giver god afsætningsplads - både ved vasketøj og den daglige gang i bryggerset.

Capri Hvid Højglans

Aldrig har den praktiske løsning været så eksklusiv. Fodboldstøvler, vasketøj og rengøringsmidler er pakket ind i hvid højglans. Selv vaskesøjle og eltavle er gem af vejen bag praktiske skydelåger, der naturligvis også er i den flotte hvide højglans.

Skabsløsningen er let i sit udtryk og giver plads til vinduespartiet og der er indbygget spot i loftet, for at bevare letheden i rummet. Bordpladen er en praktisk og slidstærk lys laminatbordplade, der fuldender det lyse udtryk.

Basic Grå

Tidløst og funktionelt bryggers, hvor der ikke er gået på kompromis med praktikken, bordpladsen og opbevaringen. Udnyt de åbne flader til at sætte dit personlige præg på rummet.

Vaskemaskine og tørretumbler er løftet op i en arbejdsvenlig højde med åbne reoler under maskinerne, der giver plads til ekstra opbevaring.