Nyt Badeværelse

Vi bruger masser af tid på vores badeværelse, og derfor skal det naturligvis være behageligt og lækkert at opholde sig på badeværelset.

Forhandler af Nettoline og Dansini

Hos Køkkenlageret Trustrup forhandler vi både produkter fra Nettoline og Dansini, som begge er danske producenter. Vores badmøbler er skabt til at kunne tilpasses til stort set ethvert baderum, og du kan vælge at installere dit nye bad selv eller lade en håndværker klare arbejdet. Få inspiration til et nyt bad her på siden eller ‘kig ind’ i vores udstilling og hør, hvor billigt du kan få et nyt badeværelse fra Nettoline eller Dansani.

Kvalitet for hver en krone

Køkkenlageret Trustrup er først og fremmest skabt til dig, der vil have kvalitet for hver en krone. Nettolines design spænder fra det tidløse og klassiske til det mere moderne. Og der er frit valg mellem alle greb, låger, overflader, skabe og skuffer.

Stærk rådgivning

Kig ind i butikken og få al den hjælp, du har brug for, når du skal have nyt bad. Vi sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse, når du skal vælge dit nye badeværelse. Hos os får du en præcis og nærværende rådgivning. Vi har en stor kundegruppe i byer som Grenaa, Ebeltoft, Randers og Århus området.

Ring gerne til os på telefon 86 33 40 88, så vil vi hjælpe dig bedst muligt.

Læs også omkring vores køkkener, garderober og bryggers.

Produkter

Tirano Hvid/Natur Eg

Flot kombination af hvid og natur eg.

De flotte melamin fronter er med naturtro åretegninger, der giver et lækkert finish til rummet. Den sorte bordplade og de sorte greb fuldender looket sammen med de elegante sorte fliser på gulv og i bruseniche.

Nice Colour Stål Grå

Elegant kombination af moderne og landlig stil, hvor de eksklusivt udførte fronter med fyldnings-look forstærker oplevelsen.

Funktion og æstetik går hånd i hånd i dette flotte bad, hvor de mange skuffer giver ekstra godt overblik og plads. Der er lavet hylde i hele rummets bredde, som også bruges til det væghængte toilets indbyggede cisterne.

Paris Aqua Blå Colour

Et helt stilrent arrangement med moderne toner tilføjet ved hjælp af de lyse blå fronter.

”Trappefaconen” til skabene tilfører en spændende detalje i rummet, hvor den lave sektion også kan benyttes som siddeplads, da hele arrangementet er understøttet af elegante sokkelben.

Tirano Sort

Denne løsning fornyer den traditionelle opfattelse af, hvordan et bad skal se ud. De sorte fronter med mærkbar træstruktur sammen med de massive aluminiumsgribelister giver bademiljøet et unik eksklusivt udseende.

Med plads til både dobbelt bruser og badekar er dette rum et wellness rum for hele familien. De store vinduer i skråvæggen under badekaret giver den perfekte følelse af velvære og lys.

Bordpladen er en Marmorline solid color bordplade med 2 vaske. De praktiske skuffer under vasken er udstyret med skuffeindretning i egetræ, der giver det perfekte overblik over indholdet i skufferne.

Nice Hvid

Klassisk romantisk badeværelse, hvor de eksklusivt udførte fronter med fyldnings-look forstærker oplevelsen i rummet med den rå murstensvæg samt de elegante stuklister ved loftet. De 5 cm brede pilastre, som er monteret mellem skuffesektionerne under vasken fuldender designet.

Her er valgt en helstøbt bordplade med en enkelt vask i sort, der står i flot kontrast til de hvide fronter. Det væghængte skabsarrangement med glasvitriner og indbygget lys er afsluttet med en topplade i samme materiale som vasken.

Der er valgt armatur og lamper i messing samt elegante knopgreb i antik look, der går godt i spænd med messing detaljerne og den romantiske stil. Bademiljøet er kombineret med et flot stort spejl.