Bad 2017-08-31T11:43:42+01:00

Nyt Badeværelse

Vi bruger masser af tid på vores badeværelse, og derfor skal det naturligvis være behageligt og lækkert at opholde sig på badeværelset.

Forhandler af Nettoline og Dansini
Hos Køkkenlageret Trustrup forhandler vi både produkter fra Nettoline og Dansini, som begge er danske producenter. Vores badmøbler er skabt til at kunne tilpasses til stort set ethvert baderum, og du kan vælge at installere dit nye bad selv eller lade en håndværker klare arbejdet. Få inspiration til et nyt bad her på siden eller ‘kig ind’ i vores udstilling og hør, hvor billigt du kan få et nyt badeværelse fra Nettoline eller Dansani.

Kvalitet for hver en krone
Køkkenlageret Trustrup er først og fremmest skabt til dig, der vil have kvalitet for hver en krone. Nettolines design spænder fra det tidløse og klassiske til det mere moderne. Og der er frit valg mellem alle greb, låger, overflader, skabe og skuffer.

Stærk rådgivning
Kig ind i butikken og få al den hjælp, du har brug for, når du skal have nyt bad. Vi sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse, når du skal vælge dit nye badeværelse. Hos os får du en præcis og nærværende rådgivning. Vi har en stor kundegruppe i byer som Grenaa, Ebeltoft, Randers og Århus området.

Ring gerne til os på telefon 86 33 40 88, så vil vi hjælpe dig bedst muligt.

Læs også omkring vores køkkener, garderober og bryggers.

BAD

Savelli Sort/Hvid

Savelli serien her  Kombineret i hvid og sort til en modernet  og enkelt badmiljø. Kun Fantasien Sætter grænser for, hvordan man kan  kombinere skabene. Den flotte, hvide bordplade er fremstillet i slagfast Glasfiber.

Se mere her: KØKKENLAGERETS GALLERI

Capri Hvid Højglans Bad

En smuk låge i hvid højglans – et af tidens hotte materialer. Perfekt harmoni til badet.

Se mere her: KØKKENLAGERETS GALLERI

Pisa Hvid

Pisa hvid er designet med gennemført rene linier,hvor alu-grebslisterne på fronterne fungerer som greb.

Vælg mellem hvid og hvid højglans.

Se mere her: KØKKENLAGERETS GALLERI

NYHEDER

Hvid Frame

0688_01_dallas_news

Moderne skandinavisk design hvor den silkeglatte overflade er markeret med en udfræst ramme under den heldækkende og
slidstærke folie.

Venezia stone ash og hvid

0688_02_koekken_venezia__newsModerne køkken hvor gråtonet ask er kombineret med mat hvid. Køkkenet er designet med fokus på ubrudte linjer hvor der er to dybe skuffer i stedet for de traditionelle 3 eller 4 rækker af skuffer. Funktionaliteten er fortsat helt i top, da der gemmer sig en indvendig skuffe i den øverste skufferække. Det store arrangement med højskabe, der – ud over fantastisk opbevaringsplads – også rummer integreret køle- og fryseskab.

Paris Grå

0688_05_koekken_newsSatin glat malet låge med Stone ash tilbehør.
Paris serien kan fås i mange forskellige farver både i højglans og matte farver.

Paris Hvid

0688_07_paris_hvid_gul_newsModerne køkken med hvide satinoverflader og store greb her sammensat med en kontrast farve fra Paris-serien

Hvid satin med mørk petroleum højglans

0688_08_bad_newsBadeværelse hvor der er leget med både højglans og matte farver i Paris-serien